ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни найбільше вірять Савченко, але президентом їй не бути, - опитування

|

Найвищий рівень довіри у жителів Львівщини має Надія Савченко, натомість стати президентом  в неї  шансів небагато. Про це сьогодні, 5 липня, повідомив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, передає кореспондент Львівського порталу.

савченко

Так, згідно із опитуванням, що проводилося 10-20 червня, найбільше мешканці Львова і області довіряють Надії Савченко. Нардеп перевершила у рейтингах мера Львова Андрія Садового.

«На національному рівні її уже міряно-переміряно в усіх іпостасіях.  Українці дуже обережно до неї ставляться. Незважаючи на високі показники довіри в Україні, електоральна привабливість її як кандидата на посаду президента є доволі невисока. Вона, звичайно, набирає певні показники, вона, звичайно, забирає в когось і відбуваються коливання. Вона може бути технічним гравцем, який змінить  структуру електоральних уподобань українців, зокрема, мешканців Львівської області. Але говорити, що це фактор, який щось вирішить, не варто»,- зазначив О. Антипович.

Також він заявив, що оцінки Надії Савченко скоріше йдуть в мінус, ніж в плюс.

Раніше Львівський портал писав, що львів’яни перестали довіряти Порошенку, а рівень довіри до міського голови Львова скотився удвічі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *