ОСТАННІ НОВИНИ

Лише 10% львів’ян готові знову голосувати за Порошенка, - опитування

|

Більше 22% львів’ян не знають, кому би віддали перевагу, якби незабаром довелося би голосувати за Президента України. Такі дані сьогодні, 5 липня, оприлюднив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, передає кореспондент Львівського порталу.

вибори

Згідно із соціологічним опитуванням, що проводилось у Львові та області, якби вибори президента були б незабаром, то 16% виборців віддали би свої голоси за чинного мера Львова Андрія Садового, натомість 22% ще не визначилися, а 14% не брали би участі у виборах взагалі.

«За Юлію Тимошенко  проголосувало би  11%, за Порошенка – 10%, за Гриценка- 10,%, за Олега Ляшка – 5%, Дмитро Ярош – 5%, Тягнибок – 4%», – додав соціолог.

Цікаво, що незважаючи на падіння рейтингу серед львів’ян та мешканців області, президентські перспективи Андрію Садовому поки що лишають.

«Андрій Садовий за рік часу покращив свої президентський рейтинг. Було 9%, потім стало 13 %, Юлія Тимошенко покращила свої позиції теж. Петро Порошенко втричі знизив свій рейтинг, Анатолій Гриценко трішки знизив. Ярош і Тягнибок  дещо наростили. Тобто наростили президентські показники радикальні політики», – зазначив О. Антипович.

Якби парламентські вибори проводилися наступної неділі, то у Львівській області подолати 5% бар’єр могли би наступні партії: Самопоміч (22,8%), Батьківщина (12,6%), БПП Солідарність (9,8%), а також Громадянська позиція (6,7%), Свобода (6,1%), Радикальна партія (5,9%). За партію М.Саакашвілі «Рух за очищення» проголосували б 4,2%, Національний рух Д.Яроша 3,1%. Не визначилися – 17% опитаних.

Загалом у Львівській області вищі рейтинги має Батьківщина, БПП Солідарність, Радикальна партія, натомість у місті Львові – Самопоміч, Громадянська позиція, Партія М.Саакашвілі «Рух за очищення».

Більше 40% опитаних підтримують перевибори Верховної Ради та призначення нових виборів Президента, стільки ж – не підтримують ці ініціативи, 15% – не визначилися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *