ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці застерігають: на Львівщині «попрокидалися» пляжні злодії

|

У Львівській області 2 червня, під час відпочинку на водоймах, обікрали двох підлітків і жінку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

водойми

У 20-річної жительки села Берездівці Миколаївського району, під час відпочинку біля водойми у своєму селі, викрали сумку в якій знаходились окуляри, електронний фітнес-браслет, портативний зарядний пристрій, мобільні телефони «LG» та «Самсунг». Дівчина пішла у річку купатися залишивши речі на березі, а коли повернулася – виявила, що вони зникли.

Жертвою злодіїв стала і 13-річна жителька міста Новий Калинів Самбірського району, яка під час купання в річці Дністер у селі Кружики Самбірського району залишила на березі   свій рюкзак в якому був мобільний телефон «LG» вартістю 2700 гривень. У той час, як школярка купалася, залишений без нагляду рюкзак викрали.

У 15-річної жительки села Добряни Стрийського району зловмисники також викрали рюкзак залишений на березі річки Стрий з мобільним телефоном «Самсунг», особистими речами  та ключами від будинку, у той час як дівчина перебувала у водоймі у своєму селі.  Сума збитків становить 30000 гривень.

Правоохоронці радять: кращим способом запобігти крадіжці, особливо під час відпочинку на водоймах, є відсутність предмета крадіжки. Тому,бажано не носити з собою на пляж великі суми грошей, телефони, фотоапарати чи дорогоцінності. Не залишайте речі без нагляду.

Якщо ж ви стали жертвою «пляжних» злодіїв негайно зверніться у місцеве відділення поліції, напишіть заяву чи зателефонуйте на «102».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *