ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинув український військовий, ще двоє – поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 2 отримали поранення. Ці втрати українські війська понесли на Донецькому напрямку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

мапа

Як зауважив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, на Луганському напрямку вчора відбувся лише 1 обстріл з боку НЗФ поблизу Попасної.

«В районі Луганського вчора відбулося 2 ворожих артобстріли. Також противник активно застосовує міномети по всій лінії зіткнення. Бойові дії значно інтенсифікувалися після 18 години: по всьому фронту від Зайцевого до авдіївської промзони розпочалися масштабні перестрілки між силами АТО та противником. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 28 ворожих обстрілів, зокрема 12 – з важкого озброєння», – повідомив Лисенко.

Також, за його словами, противник вчора 5 разів застосував міномети – у Красногорівці, в районі Докучаєвська та Широкиному.

«При цьому по наших позиціях було випущено майже 90 мін. Загалом обстановка незмінна: інтенсивні обстріли з боку окупантів тривають по всій лінії зіткнення, тихих ділянок немає. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 19 ворожих обстрілів», – додав він.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *