ОСТАННІ НОВИНИ

Виставка «Тіні забутих предків» працюватиме у форматі ночі в музеї

|

Проект «Тіні забутих предків. Виставка», який проходить зараз у Львівському палаці мистецтв – це не тільки експозиція, але і заглиблення до світу «Тіней…». Кожного дня команда проекту влаштовує зустрічі з учасниками зйомок, кінопокази, авторські лекції, кураторські екскурсії та перформанси. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

тіні

8 липня до Львова приїдуть одразу два безпосередніх учасника кінозйомок «Тіней…»: Іван Драч і Лариса Кадочникова. Український поет, шістдесятник Іван Драч проходив виробничу практику на зйомках фільму; зустріч з ним розпочнеться о 16:00. Послухати та поспілкуватися з акторкою, виконавицею ролі Марічки, Ларисою Кадочниковою можна буде о 18:30.

9 липня пройде подія для простору міста Львова – круглий стіл на тему «Культура і туризм». Серед учасників будуть: Павло Гудімов (куратор проекту); Христина Береговська (директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації); Марта Іванишин (відділ промоції міста), Андрій Москаленко (заступник міського голови з питань розвитку); Діано Клочко (мистецтвознавець, урбаніст); Ірина Подоляк (заступник Голови ВРУ з питань культури та духовності); Зенко Афтаназів (засновник арт-інституції Zenko Foundation)

16 та 17 липня –  останні дні проекту, які отримали назву «Тіні забутих предків. Ноктюрн». Два дні поспіль виставка буде працювати у форматі ночі в музеї. Окрім традиційних кінопоказів, кураторських екскурсій та перформансів, у Львівському палаці мистецтв пройде концерт музичного гурту “Zapaska” – українського дуету з Кам’янця-Подільського, творчість якого характеризується як електро-акустичний інді-поп.

З усією програмою проекту ви можете ознайомитися тут. Участь у всіх подіях за вхідним квитком на виставку (повний – 20 грн, пільговий – 10 грн).

Фото: afishalviv.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *