ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Києва розстріляли главу клініки

|

У Києві в центрі двоє невідомих на мотоциклах стріляли в машину, поранили 48-річного чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Київської поліції.

60

«Сьогодні о 8:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка на Печерській площі столиці. Поліцейські на місці події виявили 48-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями тіла. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілого одразу госпіталізували до лікарняного закладу», – сказано в повідомленні.

61

«Попередньо встановлено, що потерпілий на власному автомобілі рухався Печерською площею. У цей час двоє невідомих на мотоциклі кілька разів вистрілили в напрямку водія, спричинивши чоловікові вогнепальні поранення грудної клітини, ніг та шиї», – зазначили в поліції.

62

На місці події працюють слідчо-оперативні групи міської та районної поліції, експерти-криміналісти, оперативники.

Попередньо слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство.

Крім того, поліція просить про допомогу громадян, які стали свідками збройного нападу, мають відео з автореєстраторів або володіють будь-якої іншою корисною інформацією для слідства.

«Просимо негайно звернутися до Печерського управління поліції (вул. Московська, 30) або зателефонувати на «102», – сказано в повідомленні.

За даними місцевих ЗМІ, стріляли у керівника стоматологічної клініки. Автомобіль «Мітсубіші Педжеро» стояв у пробці, коли до нього під’їхав мотоцикл. Двоє мотоциклістів витягнули пакет, в якому знаходився пістолет з глушником, і відкрили стрілянину. Одна куля влучила в стійку автомобіля, а три – у главу клініки.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *