ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на хабарі впіймали високопосадовця Міграційної служби

|

У Львові затримано начальника районного відділу міграційної служби. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУК НП у Львівській області.

1

Як повідомляється, оперативники Управління захисту економіки спільно зі слідством обласної Нацполіції припинили систему здирництва  у системі Державної міграційної служби Львова.

«Поліцейські затримали  начальника одного з районних відділів у м. Львові Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області під час одержання 7,5 тисяч гривень хабара. Гроші вона отримала від місцевого мешканця за прискорене виготовлення та отримання закордонних біометричних паспортів», – йдеться у повідомленні.

Слідчим управлінням ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 14, ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
2

За корупційну діяльність керівникам підрозділів державних установ загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *