ОСТАННІ НОВИНИ

Польща зупиняє малий прикордонний рух з Україною

|

На Українців очікує призупинення дії Угоди про правила місцевого (малого) прикордонного руху. Заборона стосується в’їзду жителів Західної України, які живуть у прикордонній зоні з Республікою Польща. Про це Львівському порталу повідомили у Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові.

прикордонники

За даними відомства, польська сторона прийняла рішення у період із 4 липня до 2 серпня 2016 року призупинити дію Угоди про правила місцевого прикордонного руху.

«Рішення прийнято у зв’язку з тим, що 8 – 9 липня 2016 року у Варшаві відбудеться зустріч представників держав-членів Північноатлантичного альянсу на рівні глав держав і урядів (саміт НАТО), а у період 20 – 31липня 2016 року – Всесвітні Дні Молоді Краків 2016, поєднані з візитом Папи Римського Франциска», – йдеться у повідомленні.

Як пояснили Львівському порталу у Генконсульстві, мова йде про тимчасову заборону в’їзду на територію Польщі мешканців прикордонної зони. Водночас особи які на той момент вже перебувають на території Польщі можуть безперешкодно повернутися додому.

«Це тимчасові незручності для того аби уникнути черг на кордоні, для учасників саміту НАТО у Варшаві та Всесвітніх днів молоді у Кракові», – додали у консульстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *