ОСТАННІ НОВИНИ

На Краковці затримано «гонщика» на «фаршированому» авто

|

Прикордонники Мостиського загону попередили чергову спробу прихованого переміщення через кордон партії цигарок. Вдруге за тиждень водій-контрабандист намагався втекти з пункту пропуску. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України Мостиського прикордонного загону.

64

Вчора, в пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні, під час перевірки транспортних засобів які виїжджали з України по смузі руху «зелений коридор», прикордонники направили на додатковий огляд старенького «москвича». За кермом радянського автомобіля «АЗЛК» української реєстрації перебував 57-річний мешканець Львова. Старший наряду вказав водієві місце огляду автомобіля, однак той, очевидно маючи що ховати від правоохоронців, самовільно змінив смугу руху, розвернувся і на «всіх газах» радянського автопрому спробував виїхати з пункту пропуску та втекти від прикордонників.

65

На під’їзді до вартового шлагбауму на горе-водія вже чекав піднятий пристрій для примусової зупинки автомобілів, а позаду наздоганяла група реагування «зелених беретів», тому водієві нічого не залишалося як зупинитися і показати прикордонно-митній оглядовій групі із чим таким коштовним він намагався втекти. Автівку оглянули і знайшли підтвердження хуліганської поведінки її власника – у моторному та багажному відсіках, у задньому пасажирському сидінні, у стелі автомобіля та в запасному колесі було виявлено 4 тисячі 137 пачок цигарок з українськими акцизними марками на суму понад 57 тисяч гривень.

66

67

Цигарки та автомобіль вилучено, а за свої дії та порушення законодавства «гонщик» отримав ще й низку адміністративних протоколів, зокрема за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби України, за порушення режиму в пункті пропуску та за порушення митних правил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *