ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують відвідати онлайн-виставку про Франка

|

Із нагоди вшанування 160-ї річниці з дня народження та 100-ї річниці від дня смерті Івана Франка наприкінці серпня цього року Державний архів області презентуватиме онлайн виставку “Народний Каменяр”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

ЛОДА

За словами директора Державного архіву Львівської області Ірини Мартенс, на виставці будуть представлені невідомі широкому загалу документи, які висвітлюють життєвий шлях Івана Франка.

Зокрема, відозва Головного Комітету для вшанування 10-тиліття смерті Івана Франка “Роковини смерти Франка. Український народе!” в часописі “Діло” від 23 квітня 1926 р, машинопис статті “До 85 річниці з дня народження І. Франка”, стаття Івана Петріва “Нові знахідки в архіві І. Франка”,  брошура Василя Сімовича “Іван Франко: життя і діяльність. З нагоди двадцятьліття смерти поета” (1916 – 1936) та інші.

Виставку можна буде переглянути на веб-сайті Державного архіву та на  офіційний сторінках “Архіви Львівщини”, “Державний архів Львівської області” та офіційній сторінці групи “Державний архів Львівської області” у соціальній мережі Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *