ОСТАННІ НОВИНИ

Двох «айдарівців» підозрюють у бандитизмі і викраденнях

|

Генеральна прокуратура повідомила про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень двом добровольцям батальйону територіальної оборони “Айдар”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

lfh

Як повідомляється,  бійці з 24-го батальйону мали особисту вогнепальну зброю, видача якої передбачена “Айдаром”. У відомстві зазначають, що ці особи вчинили ряд вкрай важких правопорушень, зокрема передбачених ст. 257, ч. 4 ст. 187 , ч. 3 ст. 289, ч. 3 ст. 146, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 357.

“Вказані особи підозрюються в організації озброєної банди з метою нападу на окремих осіб; у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбої), поєднаному з проникненням у житло, вчиненому організованою групою; у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненого повторно, організованою групою осіб, поєднаного з погрозою застосування насильства небезпечного для життя та здоров’я потерпілого; у незаконному викраденні більше ніж двох осіб, способом небезпечним для життя та здоров’я потерпілих, вчинене із застосуванням зброї, організованою групою; у незаконному заволодінні паспортами та іншим важливими особистими документами вчиненому організованою групою”, – наголошують у Генпрокуратурі.

Наразі у цій справі триває досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *