ОСТАННІ НОВИНИ

Із податкової Львівщини вигнали п’ятьох корупціонерів

|

З органів ДФС Львівщини вигнали п’ятьох корупціонерів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС України у Львівській області.

податкова

За даними відомства, співробітниками управління внутрішної безпеки ГУ ДФС у Львівській області впродовж п’яти місяців 2016 року, з метою ефективної організації цілеспрямованої роботи щодо протидії корупційним проявам та правопорушенням, усунення причин та передумов, які призводять до їх скоєння  проведено 493 профілактичних заходів (лекцій, бесід в колективах).

Ініційовано та проводиться 118 службових перевірок та розслідувань. За наслідками службових перевірок (розслідувань) винесено 46 подань, до відповідальності притягнуто 18 осіб, в тому числі 5 осіб звільнено з органів ДФС.

За матеріалами співробітників управління зареєстровано 12 кримінальних провадженнь.

Управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області звертається до мешканців м. Львова та області з проханням, якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Львівській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, звертатися за номером телефону : (032) 297-36-09.

У письмовому вигляді скарги та звернення просимо надсилати на адресу начальника відділу власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Львівській області – 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *