ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з’їдуться понад 2500 ІТ-спеціалістів з України та Європи

|

Восени до міста Лева завітають більше ніж 2500 ІТ-фахівців із Центральної та Східної Європи, аби відвідати масштабний захід – Lviv IT Arena. У 2015 році конференцію назвали найкращою ІТ-подією України. Цьогоріч вона відбуватиметься із 30 вересня до 2 жовтня на стадіоні Arena Lviv. Подія об’єднає професіоналів галузі для нетворкінгу і представить найновіші українські ІТ-розробки у рамках Tech Expo. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Цьогорічна Lviv IT Arena – уже третя, і тепер, вона розширює свої кордони далеко за межі України. Серед учасників конференції – понад 40% іноземців, а спікери представлятимуть переважно Західні ринки та бізнеси. Конференція повністю англомовна і розділена на три потоки: Product, Business та Technology, які зосереджені на різних аспектах ІТ-сфери.

Бізнес-потік охопить найгарячіші питання, які цікавлять як невеликі компанії, так і лідерів галузі. Відвідувачі зможуть дізнатися про унікальні продукти, стартапи і тенденції аутсорсингу, а також отримати поради успішних засновників. Конкурс стартапів познайомить гостей із найкращими проектами, які презентуватимуть перед міжнародними інвесторами.

Серед спікерів Lviv IT Arena – міжнародні експерти із фірм із світовим ім’ям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *