ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова затримали наркоторговців

|

У Львові правоохоронці перекрили канал постачання наркотиків з Івано-Франківська.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

 

Працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності викрили двох львів’ян, котрі систематично постачали нарковмісні препарати з Івано-Франківщини до Львова.

«Як встановили правоохоронці, двоє громадян налагодили постачання до Львова таблеток «субутекс». Чоловіки купували наркотики на Прикарпатті та перевозили їх у автомобілі на Львівщину, де в подальшому розповсюджували. Спецоперацію із затримання наркозбувачів провели працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з працівниками патрульної поліції міста Львова»,- повідомив начальник управління підполковник поліції Роман Мицак.

Правоохоронці затримали зловмисників на автодорозі неподалік Львова. Ними виявились 41-річний та 37-річний львів’яни. Під час огляду авто правоохоронці вилучили шістсот доз таблеток «субутекс». Вартість такого товару на «чорному ринку» сягає близько сорока тисяч гривень. Вилучені препарати скеровано на експертизу.

Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації цього злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

Фото: bug.org.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *