ОСТАННІ НОВИНИ

Українці возять техніку з ЄС контрабандним шляхом

|

Упродовж останньої доби працівники Львівської митниці затримали майже 30 сучасних мобільних  телефонів, ноутбуків та планшетів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

1294

Так сьогодні, на пішому переході пункту пропуску «Шегині» під час митного контролю працівники митниці виявили у 37-річної громадянки України, мешканки Львівської області, три  телефони «Iphone 6s». Про переміщення цього товару громадянка не повідомила, відповідно до вимог чинного законодавства, працівників митниці обравши смугу руху «зелений коридор».

В іншому випадку, учора, в  цьому ж пункті пропуску громадянин України як  пасажир прямував з Республіки Польща в Україну смугою руху  «червоний коридор» автомобілем «MERCEDES-BENZ 312». Для митного оформлення він подав декларацію, в якій заявив про наявність в нього одного дивана,  двох крісел та особистих речей.

Під час візуального огляду цього транспортного засобу в працівників митниці  виникла підозра щодо наявності в ньому товарів та предметів, які є обов’язкові для письмового декларування, і товарів та предметів заборонених чи обмежених до переміщення через митний кордон України. Тож під час митного огляду транспортного засобу, в салоні було виявлено 13 нових планшетів, а також вживані телефони iPhone 6, ноутбуки  MacBook та планшети  iPad – загалом 26 шт.

Усі товари вилучено до розгляду справи в суді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *