ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова влаштують американський гаражний розпродаж

|

У подвір’ї Музею ідей (вул. Валова 18а)  9 липня  з 13.00 до 19.00  відбудеться Гаражний розпродаж в американському стилі від Спільноти «Емаус – Оселя». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

розпродаж

Традиційно можна буде придбати різні речі, які львів’яни віддають на благодійність – одяг, книги, предмети побуту, а також меблі, відремонтовані у спільноті.

Цьогорічний Гаражний розпродаж відбудеться у співпраці з організацією Global Synergy Group зі штату Мінесота, США. Молодь з батьківщини гаражних розпродажів привезе до Львова книги та різний крам і візьме участь в Гаражному розпродажі. Відвідувачі Гаражного зможуть поспілкуватися з носіями мови. Для дітей організують цікаве дозвілля та ігри.

«Зважаючи на багато екологічних питань, що виникають у місті останнім часом хочемо звернути увагу мешканців Львова на те, як можна сортувати сміття, як давати друге життя речам, щоб вони не потрапляли на смітник під час екологічних майстер-класів на Гаражному», – наголошують організатори.

Окрім цього, імідж-театр «Пані Кураж» запропонує вашій увазі цікаві кантрі забави та сценки з американського життя.

На розпродажі також можна буде придбати вироби ручної роботи від різних майстрів.

Нагадаємо, що «Емаус – Оселя» вже багато років займається збором непотрібних речей від мешканців Львова з їх подальним перевикористанням на соціальні потреби. У 2013 році організація встановила перші в Україні контейнери для вживаного одягу, книг, взуття. Сьогодні їх є двадцять у різних районах міста. Лише у 2015 році «Емаус – Оселя» здала на переробку близько 90 тон нерпридатного до носіння одягу, ще більше було роздано потребуючим та реалізовано у благодійних крамницях.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *