ОСТАННІ НОВИНИ

Під час аварій на Львівщині травмувалося більше сотні дітей

|

Цьогоріч на Львівщині внаслідок ДТП травмувалися вже більше сотні дітей. Тож, правоохоронці закликають дорослих дбати про безпеку малечі та показувати діткам лише правильний приклад поведінки на дорозі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

дтп

За статистикою, найчастіше у ДТП потрапляють маленькі пасажири. Зокрема, за п’ять місяців цього року у результаті автопригод загинули троє дітей-пасажирів та ще 53 – отримали поранення. Чимало таких ДТП відбулося й у червні. Як наслідок, травмувалися 8 маленьких пасажирів та ще одна дитина загинула.

Правоохоронці звертаються до дорослих: будьте якомога обережнішими, якщо в автомобілі дитина, уважно стежте за дорожньою обстановкою, не перевищуйте швидкість, уникайте ризикованих маневрувань. Пам’ятайте, що саме від вас залежить життя та здоров’я малечі.

“На передньому сидінні авто не можна перевозити діток, зріст яких менше 145 сантиметрів або якщо вони не досягли 12-річного віку. Аби малюк був у безпеці – обов’язково встановіть на задньому сидінні дитяче автокрісло та подбайте, щоби воно було надійно закріпленим”, – наголошують поліцейські.

Фото: golosno.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *