ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на прощанням із Героєм Василем Сліпаком

|

Прощання із загиблим в АТО львів’янином Василем Сліпаком відбудеться у п’ятницю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

1295

У п’ятницю, 1 липня, у Львові відбудеться прощання з українським оперним співаком Василем Сліпаком, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

За попередньою інформацією, поминальне богослужіння розпочнеться об 11.00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Звідти похоронна процесія вирушить до Личаківського кладовища, де орієнтовно о 12.30 год. розпочнеться чин похорону. Поховають новітнього Героя на полі почесних поховань №76.

Довідка

Василь Сліпак – вихованець Львівської хорової капели «Дударик». Закінчив Львівську консерваторію. Після завершення навчання у Львові працював у Паризькій опері. Впродовж 20 років жив у Франції. Два роки тому пішов добровольцем на Донбас, де воював у складі 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу. За словами очевидців, оперний співак загинув біля селища Луганське близько 6 години ранку від пострілу снайпера з великокаліберної гвинтівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *