ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна Ісландії неочікувано потрапила до чвертьфіналу «Євро»

|

Збірна Ісландії у рамках 1/8 фіналу Євро-2016 несподівано здобула перемогу над збірною Англії (1:2).

1

“Три леви” відкрили рахунок вже у дебюті зустрічі, проте збірна Ісландії дуже швидко відновила паритет, а згодом ще й повела у рахунку. Перевага англійців, які вважалися фаворитами зустрічі, була незначною, відтак, глядачі побачили рівну гру впродовж усього матчу. Ісландці зіграли стратегічно грамотно та повністю віддалися на полі, що дозволило вибороти омріяну путівку у 1/4 фіналу Євро-2016.

Номінальні господарі матчу агресивно розпочали зустріч та вже на 4-ій хвилині здобули право виконати пенальті. Вейн Руні з позначки не схибив, відкривши рахунок у протистоянні. Поки англійські фанати святкували на трибунах взяття воріт, ісландці провели хорошу атаку, яку успішно завершив Сігурдсон, замкнувши передачу Арнасона. Збірна Ісландії впіймала кураж та досить швидко подвоїла результат, відправивши команду Ходжсона у нокдаун. У підсумку команди пішли на перерву із рахунком 1:2, що, звичайно, аж ніяк не входило у плани збірної Англії.

Після перерви “три леви” почали діяти більш активно в атаці, проте їм все одно бракувало креативності та порозуміння. Англійці намагалися грати першим номером, але захопити ініціативу ніяк не вдавалося. Натомість Ісландія діяла дуже холоднокровно, перекриваючи супернику підступи до власного штрафного майданчика.

Під завісу зустрічі англійці почали дещо панікувати та часто помилятися, намагаючись швидко організувати гольову атаку. У підсумку всі їхні старання завершилися крахом та поразкою у матчі із скромною Ісландією, яка створила справжню сенсацію на турнірі та пробилася у чвертьфінал Євро-2016.

Євро-2016. 1/8 фінал

Англія – Ісландія – 1:2

Голи: Руні, 4 (пенальті) – Сігурдсон, 6, Сігторссон, 18

Джерело: Футбол-24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *