ОСТАННІ НОВИНИ

В поліції кажуть, що не відмовляли побитому АТОшнику в Горішніх Плавнях

|

У Нацполіції стверджують, що інформація про відмову працівників поліції Горішніх Плавнів зареєструвати заяву учасника АТО не відповідає дійсності.

«26 червня, близько 11.15 години, до чергової частини відділення №2 Кременчуцького відділу поліції звернувся 35-річний місцевий мешканець із заявою про його побиття. За твердженням заявника, на вулиці, близько першої години ночі, його побили сусіди», – повідомляє прес-служба ГУ НП в Полтавській області.

«Зазначена заява одразу була прийнята та відповідним чином зареєстрована у відділенні поліції. У потерпілого відібрали пояснення та надали направлення на судово-медичну експертизу», – йдеться в повідомленні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Після звернення до лікарні у чоловіка діагностовано тілесні ушкодження: синець під оком та подряпина на шиї.

Того ж дня, близько 13-ої години, до відділення поліції звернулися із заявою сусіди потерпілого.

«Вони повідомили, що 35-річний чоловік погрожував закидати їх гранатами. Дане звернення також належним чином зареєстроване. Триває перевірка в рамках чинного законодавства», – повідомили в поліції.

Раніше волонтер Ксенія Бикова заявила, що у Горішніх Плавнях компанія із 9 осіб побила колишнього бійця 93-ї бригади за участь в АТО. За її словами, співробітники поліції не хотіли приймати заяву та проводити експертизу, доки їм не пригрозили скаргою в СБУ.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *