ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на безкоштовний концерт «Втілення душі»

|

Львів’ян та гостей міста запрошують на концерт «Втілення душі» у храмі Латинська катедра. Присутні зможуть почути співзвуччя музичних інструментів, гонги, тампури, флейти Бансурі та скрипки, яке немає аналогів у світовій практиці. Інтуїтивна музична імпровізація буде вперше створена на очах у глядачів і більше ніколи не повториться. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

993

Музична подія, не менше, як світового масштабу, відбудеться у Львові у зв’язку із приїздом з Литви Гонг-майстра Андрія Сутугінаса. Музикант володіє великою колекцією архаїчних інструментів і вже неодноразово проводив з їх допомогою звукотерапевтичні сесії і в нашій країні. А концерт такого розмаху для України відбудеться вперше.

992

Із гостем із Вільнюса спільно зазвучать українські виконавці, імпровізатори, кожен з яких є зіркою та визнаним професіоналом у своїй категорії.

Музична імпровізація поєднає індійську флейту Бансурі у виконанні Олександра Макарова, струнний щипковий інструмент – тампура, на якій гратиме майстер Борис Капуста, скрипку талановитої скрипальки зі Львова, концертмейстера-соліста Академічного симфонічного оркестру «INSO-Львів» – Марії Ткачик та космічні гонги майстра Андрія Сутугінаса разомі із рядом унікальних музичних інструментів з колекції мастра.

Все дійство буде відбуватись у одному із старовинних храмів центральної частини міста. Латинський Катедральний Собор, заснований у 1361 році.

Ця подія – подарунок від виконавців місту Лева, тому її зможе відвідати кожен охочий, 29 червня о 19:30.

Дійство триватиме близько двох годин. Протягом всього часу буде відбуватися звукозапис, тому просимо гостей про максимальне зберігання тиші. Вхід вільний.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *