ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Київ – Чоп фура протаранила поліцейських, що оформляли ДТП. Шпиталізовано 9 осіб

|

На трасі Київ – Чоп легковик влетів у віз, а після цього фура влетіла в поліцейських, що приїхали оформляти ДТП. Загалом шпиталізували 9 осіб. Про це Львівському порту повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

966

За даними правоохоронців, вчора близько півночі на трасі Київ – Чоп водій «Жигулів» влетів у віз із людьми. На місце події прибули групи правоохоронців, які оформляли ДТП коли у них на швидкості влетіла фура.

«На місці події першого ДТП працював екіпаж поліцейських взводу обслуговування доріг державного значення, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Бродівського відділення поліції. Як встановили правоохоронці, внаслідок зіткнення автомобіля ВАЗ 2108 з підводою були травмовані п’ятеро осіб – водій підводи та двоє його неповнолітніх пасажирів (9 та 13 років – ред.), а також водій та пасажирка «вісімки». Усі постраждалі були госпіталізовані у Бродівську районну лікарню», – йдеться у повідомленні.

967

Місце зіткнення було позначене спеціальними конусами, також поліцейські встановили знак «Увага, ДТП». Окрім того, з обидвох сторін від місця зіткнення стояли патрульні автомобілі «Рено Кенго» та «Тойота Пріус» з увімкненими проблисковими маячками.

Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди, о 01.20, водій вантажного автомобіля ДАФ скоїв зіткнення з патрульним автомобілем «Тойота Пріус», внаслідок чого були травмовані двоє поліцейських взводу обслуговування доріг державного значення та двоє поліцейських Бродівського відділення поліції. Троє постраждалих отримали медичну допомогу у Бродівський районній лікарні, ще один – у Львові.

За порушення правил безпеки дорожнього руху відкриті кримінальні провадження.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *