ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти відкривали вогонь по українських позиціях 61 раз

|

За минулу добу зафіксовано 61 обстріл позицій українських військ бойовиками, з яких 28 – на Маріупольському напрямку, 24 – на Донецькому і 9 – на Луганщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

На Маріупольському напрямку укріплення ЗСУ в районі Мар’їнки, Широкиного, Лебединського та Старогнатівки бойовики обстрілювали з усіх видів стрілецької зброї та гранатометів.

Позиції сил АТО неподалік Красногоровки, Тарамчука, Талаковки, Водяного і Чермалика були обстріляні з мінометів.

На Донецькому напрямку сили АТО біля Опитного, Верхньоторецька і Луганського терористи обстрілювали зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів.

Українські позиції поблизу Зайцевого і Майорська також були обстріляні з 82 мм мінометів. По укріпленнях ЗСУ в районі Пісків вівся вогонь з 122 мм артустановок.

По силах АТО в районах Авдіївки і шахти Бутівка бойовики кілька разів стріляли з озброєння БМП, гранатометів і мінометів різних калібрів. Вогонь вівся з території тимчасово окупованих Ясинуватої і Мінерального.

На Луганщині терористи били по позиціях сил АТО біля Попасної і Новозванівки зі стрілецької зброї, кулеметів, автоматичних гранатометів і мінометів.

Також неприцільним вогнем по укріпленнях поблизу Новоалександровки і Новозванівки з мінометів бойовики намагалися спровокувати українських військових на вогонь у відповідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *