ОСТАННІ НОВИНИ

Жовківський замок запрошує на GazonParty

|

У неділю, 26 червня, у Жовкві проходитиме GazonParty. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

жовква

Це унікальний фест від ініціативної молоді міста, мета якого – промоція міста та популяризація альтернативного відпочинку. Проходитиме дійство на території одного із найгарніших замків України – Жовківського замку.

Цього року організатори фесту підготували потужну програму: молодіжну вело мандрівку Жовквою, показові спортивні та танцювальні виступи, змагання, шаховий турнір, лицарські бої та майстер-класи, фестиваль вуличної їжі, виступи рок-гуртів «Michelle Band» та «Leo City», а також грандіозне лазерне шоу і масовий запуск небесних ліхтариків. Уподовж свята гостей розважатимуть драйвові ведучі – Тетяна Джумак та Роман Федоришин.

При вході у замок гостей фестивалю зустрічатиме справжнє середньовічне містечко з лицарськими шатрами, вуличними меблями, гарматами та всією необхідною атрибутикою. О 19 годині розпочнеться історичне відтворення бою за захоплення Жовківського замку.

Окрім цього, фестиваль має і соціальну складову: організатори забезпечують приїзд групи молодих людей зі Сватова Луганської області, аби показати їм західну Україну, особливості святкування Дня молоді та налагодити соціальні контакти.

За словами ініціаторів фесту, на учасників ГазонПаті готують багато несподіваних розваг і сюрпризів, які наразі тримають в секреті. Вони обіцяють, що весело і цікаво буде всім – і найменшим дітям, і молодим людям, і вже дорослим жовків’янам. Адже окрім розваг, їм запропонують цікаві майстер-класи, фотозони та інтерактивні розваги. Зустрічатиме гостей фестивалю справжнє середньовічне містечко із шатрами, лицарями, обладунками та середньовічними розвагами.

Вхід на фестиваль для усіх відвідувачів – безкоштовний. Триватиме дійство з 15 до 23 години.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *