ОСТАННІ НОВИНИ

SprintAir почала виконувати польоти до Львова

|

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» зустрів перший рейс авіакомпанії SprintAir, що поєднала Львів із польським Радомом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі летовища.

1246

«23 червня 2016 року Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» прийняв перший рейс авіакомпанії SprintAir, який був здійснений за маршрутом Радом – Львів. До Львова прибули 22 пасажири.

Нагадаємо, що рейси Радом – Львів виконуватимуться двічі на тиждень, на літаку Saab 340, що розрахований на 33 пасажирських місць. Відправлення з Радома о 19:50 у четвер, та о 13:10 у неділю.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Польський перевізник, авіакомпанія SprintAir відкриває нове сполучення зі Львова до Радома, міста в центральній Польщі, яке знаходиться на відстані 100 км від Варшави.

1247

Україна стала третім міжнародним напрямком молодого перевізника. Окрім внутрішніх рейсів у Польщі SprintAir літає до Німеччини та Чехії.

Нагадаємо, що Львівському порталу про цей рейс  та плани на майбутнє львівського неба  повідомляла керівник «Аеропорту Львів» Тетяна Романовська у ексклюзивному інтерв’ю.

Фото прес-служби летовища

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *