ОСТАННІ НОВИНИ

Музей Шептицького запрошує львів'ян на виставку художника-авангардиста

|

У  виставкових залах Національного музею у Львові ім. А. Шептицького відбулось відкриття виставки Петра Гулина “Живопис”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

живопис

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, що це унікальна можливість побачити твори одного із сучасних українських художників-авангардистів, творчість якого є впізнаваною у світі.

На виставці представлені роботи різного періоду його творчості, серед яких: “100 версій про жінку”, “Подільські королеви”, “Жінки і птиці”, “Композиція»”, “Фатальна зустріч”, “Блакитний сон”, “Медовий поцілунок”.

Виставку можна відвідати до 15 липня.

Довідка

Петро Гулин (24.06.1942) – художник-авангардист, графік і монументаліст, заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки художників України, член спілки художників Чеської Республіки. Багаторазовий дипломант українських та міжнародних конкурсів. Брав участь у першій виставці українського авангарду у Лондоні, 1990р.

Твори художника знаходяться у багатьох музеях і приватних колекціях України і світу: Австралія, США, Японія, Канада, Хорватія, Італія, Німеччина, Росія, Велика Британія, Монголія, Південна Корея.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *