ОСТАННІ НОВИНИ

Українська вболівальниця зачарувала фотографів на Євро-2016 і стала «зіркою»

|

Чарівна українська вболівальниця, майбутня журналістка, футболістка і просто красуня Влада Щеглова стала зіркою соцмереж на Євро-2016.

вболівальниця

Після матчу збірної України з Польщею виявилося, що фотографам на матчі була не так цікава гра, як українська вболівальниця на трибунах. Світлини дівчини буквально підірвали соціальні мережі не тільки українських, але й іноземих фанів, пише Футбол 24.

вболівальниця 2

Як наголошує видання, вболівальниця національної команди Влада Щеглова, яка своїми чарами примагнітила об’єктиви фотокамер на Євро-2016 і допоможе забути про гіркоту поразки збірної України.

Вчора після матчу я зайшла в соц мережі, і побачила багато вхідних повідомлень від своїх знайомих. Вони мені писали, що я в топ-новинах в усіх соцмережах. Вчора під час матчу мене багато разів фотографували, ось і потрапила таким чином в соцмережі.

вболівальниця3

Вболівальниця дуже скромно відреагувала на запитання про популярність.

«Не можу називати це популярністю, ставлюся до цього спокійно. Я приїхала на Євро підтримувати свою країну і команду! Не бачу в цьому нічого надприродного», – наголосила Влада Щеглова.

Також видання повідомило, що Владі 20 років, вона здобуває вищу юридичну освіту, але мріє стати футбольним журналістом! Цілком імовірно, що скоро ви зможете побачити дівчину десь в мікст-зоні після матчу, де вона буде випитувати найпотаємніші секрети, ну, скажімо, в Жені Коноплянки.

Джерело фото: Футбол 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *