ОСТАННІ НОВИНИ

Поїздки сміття у Борислав обійдуться львів’янам у майже півмільйона в місяць

|

Сміття зі Львова їздить у Борислав, і це обходиться львівському бюджету у 400 тисяч гривень в місяць. Про це в ефірі бориславського місцевого радіо «Слово» повідомив  перший заступник міського голови Борислава Едуард Бринь.

сміття

За словами чиновника, за добу до Бориславського сміттєзвалище зі львівськими «сюрпризами» приїжджає 5-6 авто.

«Наша позиція повністю до кінця ще не сформована і вона в будь-який час може бути змінена, але сьогодні частина сміття зі Львова на Бориславське сміттєзвалище заїжджає. В середньому це є 5-6 автомобілів в день», – зазначив він.

За словами Є. Бриня, сміття зі Львова на Бориславське сміттєзвалище завозить фірма «Ком-еко», яка  також обслуговує Борислав.  Максимальна кількість сміття, яку може прийняти сміттєзвалище – це 10 автомобілів.

Також Едуард Бринь розповів, у скільки обходиться Львову поїздки сміття до Борислава.

«Були перемовини про компенсацію в межах тих можливостей, які має Львів. За винятком збитків, які несе підприємство, яке обслуговує, Львів готовий 400 тисяч гривень в місяць надати компенсацію бюджету Борислава. Це є з розрахунку 130 грн за тонну сміття», – уточнив він.

Раніше Львівський портал писав, що голова депутатської фракції політичної партії «Самопоміч» у Верховній Раді України їздив до Борислава з проханням прийняти львівське сміття.

Також стало відомо, у скільки обходяться львів’янам поїздки сміття до столиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *