ОСТАННІ НОВИНИ

Через нелегальні АЗС на Львівщині відкрито чотири кримінальні справи

|

Прокуратурою області спільно з органами ДФС у Львівській області виявлено та припинено діяльність низки підпільних АЗС. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

азс

Прокуратурою Львівської області спільно із органами ДФС у Львівській області у поточного та минулого років вжито ряд заходів, спрямованих на викриття нелегальних автозаправних станцій, на яких без належних документів реалізовують пальне. Як наслідок, припинено діяльність 4 незаконних АЗС, де під час обшуків вилучено із незаконного обігу понад 9 тонн фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів, автозаправні колонки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для протиправної діяльності.

За цими фактами порушено 4 кримінальних провадження, досудове розслідування у яких здійснювалось за процесуального керівництва прокуратури області. На даний час, процесуальними керівниками затверджено та скеровано до суду 3 обвинувальних акти, які вже розглянуто судом із постановленням обвинувальних вироків. Винних осіб засуджено до штрафів у розмірі 17 тис грн із конфіскацією в дохід держави вилученого обладнання. Ще в одному кримінальному провадженні досудове розслідування триває.

Окрім цього, прокуратурою області дано доручення керівництву ГУ ДФС у Львівській області провести перевірку викладених у журналістському матеріалі фактів незаконної діяльності ще кількох АЗС на території Львова.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *