ОСТАННІ НОВИНИ

Земля, яку Садовий продав під технопарк, не належить Львову, - сільський голова Рясне-Руської

|

Понад 23 гектари землі, які міський голова Львова Андрій Садовий продав ТзОВ «Сіті Парк Львів» для будівництва технопарку, насправді навіть не належить Львівській міській раді. Про це в коментарі Львівському порталу повідомила сільський голова Рясне-Руської Емілія Смокоровська.

земля

«Ці землі є землями запасу Рясне-Руської сільської ради. Люди з 1988 року користуються там земельними ділянками, садять огородину. Це рілля, це земля сільськогосподарського призначення і на ній не можна будувати індустріальні парки. Ніяких погоджень з Рясне-Руською сільською радою зі сторони влади Львова не було.

Наші люди вже перекривали дорогу і далі не дадуть зайти на землю будівельній фірмі. Люди не зупиняться. Ми вивчали документи, написали в архів Верховної Ради України і зараз ми готуємо документи до суду.  Львів чомусь вважає, що це їхні землі. Але це не так», – наголосила Емілія Смокоровська.

Детальніше про тему продажу земельної ділянки читайте в журналістському розслідуванні Львівського порталу: «Продати не своє. Чергова земельна афера львівських чиновників на 140 мільйонів?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *