ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виявлено закривавлене тіло чоловіка

|

Сьогодні вночі на Городоцькій у Львові було виявлено тіло чоловіка з колото-різаними ранами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

тіло

Сьогодні, 22 червня, о 03.20 на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшла інформація про те, що на вулиці Городоцькій, 174 виявлено закривавлене тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та експерти. Особу загиблого встановлено – це 35-річний львів’янин. За попередніми висновками, смерть могла настати внаслідок втрати крові. На тілі загиблого експерти виявили колото-різані рани в області живота та в паху. Окрім того, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як встановили експерти, тілесні ушкодження чоловік міг отримати під час того, як перелазив через огорожу одного з підприємств, розташованого по вулиці Городоцькій неподалік місця, де було виявлено тіло.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Правоохоронці встановлюють усі обставини загибелі львів’янина, проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *