ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні затримали серійну крадійку у хлібному магазині

|

Львівські патрульні затримали жінку, яка підозрюється у серії крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

крадіжка
Як повідомляється, учора, близько 12.0 год. на вулиці Богдана Хмельницького патрульним надійшов виклик про крадіжку мобільного телефону. Коли патрульні прибули на виклик, заявник повідомив, що працівниця магазину не віддає мобільний телефон.

25-річну працівницю магазину з хлібними виробами попросили зарядити мобільний телефон, на що вона погодилась, проте коли власник попросив віддати стільниковий, вона відмовилась.
Інспектори запросили дівчину в Шевченківській відділ поліції, вона одразу ж забрала всі гроші з каси, декілька пиріжків та намагалась втекти. Патрульні затримали особу та доставили в відділ поліції, де вона вийняла зі спідньої білизни мобільний телефон заявника.
А також інспектори встановили, що ця особа причетна до шахрайства в готелі, де забрала гроші та одяг заявника. Окрім того, розшукується Самбірським відділом поліції за крадіжку. Жінку передали працівникам Самбірського відділу поліції, які доставили її в СІЗО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *