ОСТАННІ НОВИНИ

Євген Гресь: «Вони навіть недопалки в урну кинути не можуть, а хочуть в Європі грати!»

|

Відомий журналіст та футбольний аналітик Євген Гресь про ганебний виступ збірної України на Євро-2016:

Євген Гресь

«Я говорив, що у мене немає виходу – за цю збірну, яку один дерев’яний футболіст чомусь назвав найкращою за всю історію, мені доведеться уболівати. Сьогодні я це робив – змушував себе за неї вболівати. У той час коли ображений нападник йшов до роздягальні після заміни. Він не вірив, а я вірив. Хотів вірити.

Ще я сказав, що тепер – після серії аморальних вчинків – ця команда приречена на успіх. Нехай тепер вболівають за німців і рвуть Польщу, інакше для мене вони назавжди залишаться базарними футболістами. Гравцями внутрішнього користування. Не всі – є хлопці, і вони це знають, яким не повинно бути соромно. Але вони команда, хоча ми говорили, що там тільки два футболісти. Де вони були сьогодні? Де вони були в семи останніх офіційних матчах проти учасників Євро-2016? Нуль голів забили!

Там все було не так. Звільнення без причин і наслідків одного помічника і дивна процедура призначення іншого. Відсутність чіткої позиції щодо виклику гравців з чемпіонату країни-агресора. Невміння програвати і тримати емоції при собі. Невміння поставити гру за три роки роботи. І невміння зіграти на своїй майстерності, яку ми самі для них придумали.

Хочеш погубити людину – дозволь їй все. Ми дозволяли. Гаразд – ми! А керівники? Хто взагалі нами керує? Ними керує. Вони навіть недопалки в урну кинути не можуть, а хочуть в Європі грати!

Ось, картаю зараз себе за емоції, але знаю одне – буде і серйозний аналіз. Правда, після нього червоніти ще більше доведеться. Так що для них краще емоції, а то взагалі в себе перестануть вірити.

Але ми як і раніше віримо. Наша країна заслужила на якийсь подвиг. Шкода, з героями все ніяк не щастить. Чи не тих вибираємо», – написав Гресь.

За матеріалом Футбол 24.

Фото: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *