ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові просять небайдужих допомогти врятованим у центрі цуценятам

|

У Львові сьогодні, 7 червня,  небайдужим мешканцям та працівникам патрульної поліції вдалося врятувати 9-х цуценят, яких невідома жінка використовувала у жебракуванні. Про це повідомляє координатор зоозахисного напряму Національного екологічного центру України Наталя Вишневська у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

1

«Продовжується боротьба львівських зоозахисників з жебраками з тваринами. Сьогодні біля пам`ятника Міцкевичу небайдужі мешканці викликали поліцію на жебрачку, яка сиділа та просила кошти з годуючою собакою та 9-ро цуценятами.

Нагадую, згідно Ухвали №262 “Правила поводження та утримання тварин у м.Львові” “9.6. Забороняється використання диких та домашніх тварин: 9.6.2. Для збору коштів у будь якій формі на вулицях м. Львова”. Плюс ще є додаткові статті, які забороняють таку діяльність», – йдеться у повідомленні.

Також зоозахисниця розповіла, що собачками зараз займається притулок «Милосердя» у Брюховичах.

«На місце була викликана поліція, яка трохи затримались, при перевірці відповідних документів і жербачка спромоглася втекти з годуючою собакою, ПОКИНУВШИ 9-ро 3 тижневих! цуценят.

2

За лічені хвилини львівська спільнота розповсюдила інформацію. Завдяки Львівському товариству захисту тварин (ЛТЗТ) Притулок Милосердя малята поїхали на стаціонар у ветеринарні клініки.

Наголошую, що саме Львівське товариство, на чолі з Наталья Кузнецова, яка опікується 300! собаками не змогла “пройти повз”.

Я дуже прошу всіх, хто має можливість зараз потрібна фінансова допомога, бо таких малят треба відгодовувати, допомога руками у ветеринарних клінках та пошук домівки», – наголошує Н. Вишневська.

Реквізіти ЛТЗТ: Філія Львівське обласне управління АТ” Ощадбанк”
МФО БАНКУ 325796
код ГДРПОУ органиізаціі 13807804
Рахунок № 26000300205345
Назва організаціі -Львівське товариство захисту тварин
контактний телефон: (0322) 243-41-53.

Про ЛКП “Лев”. Будь ласка без істерик. ЛКП “Лев” не має права приймати цуциків, плюс нещодавнО там був спалах інтериту.

Фото: Соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *