ОСТАННІ НОВИНИ

Рада отримала подання щодо зняття недоторканості з Онищенка

|

До комітету Верховної ради з питань регламенту надійшло подання щодо зняття недоторканності з народного депутата від групи «Воля народу» Олександра Онищенка. Про це у коментарі журналістам повідомив перший заступник голови комітету Павло Пинзеник, передає УНІАН.

Онищенко

Він зазначив, що подання надійшло ще вчора, однак 5-денний термін, у який Онищенко має надати пояснення, ще не розпочався.

“Він починається з того моменту, коли пану Онищенку відправив відповідне повідомлення апарат Верховної Ради”, – сказав Пинзеник.

Він припустив, що відповідне повідомлення Онищенку було направлено вчора, але офіційного підтвердження цього він не має. “Я відповідний запит на апарат зробив”, – додав представник комітету.

Як Львівський портал повідомляв, Генпрокурор України Юрій Луценко направив до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт нардепа Олександра Онищенка. Раніше 16 червня антикорупційний прокурор Назар Холодницький зареєстрував у Верховній Раді України подання на затримання та арешт Онищенка.

Напередодні у прес-службі Національного антикорупційного бюро повідомили, що Онищенко 14 червня вилетів чартерним рейсом в напрямку французького міста Ніцца і станом на 15:00 16 червня назад в Україну не повертався.

Фото: dsnews.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *