ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині дві депутатки виділили на свої сім’ї земельні ділянки

|

На Львівщині двоє депутаток виділили землі собі і своїй родичці. Про це свідчать постанови суду від 18 та 20 травня  2016 року, повідомляють Наші Гроші. Львів.

земля

Наймолодший депутат Гірницької селищної ради Надія Курка проголосувала «за» виділення земельної ділянки рідній сестрі, а депутат Старосамбірської міськради Галина Клебаник взяла участь у голосуванні щодо виділення земельної ділянки для себе.

Так, за конфлікт інтересів при голосуванні «за» виділення земельної ділянки сестрі суддя Червоноградського міського суду Львівської області постановив накласти штраф на депутата Гірницької селищної ради від «Народного контролю» Надію Курку у розмірі 3400 грн.

Впіймана на голосуванні за реального конфлікту інтересів депутат Старосамбірської міської ради Львівської області Галина Клебаник теж отримала 3400 грн штрафу.

Як встановив суддя Старосамбірського райсуду, у липні 2015 року депутат не повідомила про наявний у неї реальний конфлікт інтересів та взяла участь у голосуванні щодо відведення собі ж земельної ділянки на вулиці Дністровій, 134 у Старому Самборі, що суперечить Закону України «Про запобігання корупції».

У суді Клебаник не визнала себе винною. Свої дії пояснила тим, що її земельне питання вирішувалось у пакеті з іншими аналогічними рішеннями. Це змусило її проголосувати позитивно. Разом з тим, депутат зауважила, що перед голосуванням кинула репліку про те, що не братиме у ньому участі.

Додамо, у VI скликанні Старосамбірської міськради Клебаник представляла партію «Народний рух України», а сьогодні є депутатом від «Солідарності».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *