ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським чиновникам залишили «незручне» повідомлення на паркані

|

На вулиці Стрийській, 108 у Львові, де ведеться будівництво житлового комплексу девелоперською компанією «Моя країна» з’явилось величезне повідомлення «Будуємо без хабарів». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила співзасновниця компанії Тетяна Овчаренко, передає кореспондент Львівського порталу.

1

За її словами, це повідомлення адресоване  чиновникам міської ради.

«Це смс-повідомлення на паркані двом “чинушам” з Львівської міської ради!  Законні методи розмови на рівні “інвестор-міськрада” закінчились! Далі публічна ганьба цих “чинушів” (в тому числі і на міжнародному рівні), прокуратура та суди!», – йдеться у повідомленні.

Так, невдовзі інвестори дадуть прес-конференції, де розкажуть про те, як насправді місто співпрацює з інвесторами.

«Пам’ятаєте як Садовий на “1+1” по Грибовицькій трагедії “хвалився”, що з 400 млн грн міських коштів на депозитах місто заробило аж 24 млн грн. Так Андрій Іванович намагався пояснити, чому гроші міського бюджету не направляються на вирішення проблем Львова…

2

Так от. Лише з цього об’єкту міський бюджет мав би отримати 24-28 млн грн інвестиційного внеску (не рахуючи прямих і непрямих податків)!!! Подумайте самі ,на що могло місто витратити ці кошти…

У цій же площині лежить відповідь, чому іноземні та українські інвестори втікають подалі від львівської Ратуші.

До нас вже доєднались великі українські інвестори, які вийдуть з нами на прес-конференцію і розкажуть,який насправді шлях інвестора у “європейському” Львові і яка в цьому роль особисто міського голови. Це беззаконня і вседозволеність “прихвостнів” Садового вже всіх просто дістало! Закликаємо інших інвесторів (українських та іноземних) також доєднуватись і почати будувати Україну без хабарів!», – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно один із 43 «відшитих» львівською міською владою інвесторів, який хотів збудувати сміттєпереробний завод, розповів, чому йому відмовили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *