ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджетна авіакомпанія вже за тиждень запускає перший рейс зі Львова в Центральну Польщу

|

Польський перевізник, авіалінія «SprintAir» відкриває нове сполучення з аеропорту у Львові до Радома, міста в центральній Польщі, яке знаходиться на відстані 100 км від Варшави. Перший рейс заплановано на 23 червня.Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі авіакомпанії.

SprintAir

Польська авіалінія «SprintAir», яка працює з підваршавського аеропорту в Радомі, серед іншого на трасах в Берлін і Прагу, вже через два тижні запустить нове сполучення зі Львовом.

«Ми раді, що можемо запропонувати нашим пасажирам цей новий маршрут. Львів це прекрасне місто і привабливий напрямок подорожі для польських туристів. В свою чергу мешканці України отримають зручне сполучення з Мазовше, серцем Польщі. Ми сподіваємося, що завдяки зручному розташуванню аеропорту в Радомі, яке дозволить легко потрапити в Варшаву, в поєднанні з доступними цінами квитків рейси в обидві сторони користуватимуться великим зацікавленням», -говорить комерційний директор «SprintAir» Ярослав Хлопецкі.

Перший рейс заплановано на 23 червня. 33-містний літак Saab 340 авіалінії «SprintAir» літатиме на маршруті Львів-Радом в четвер та неділю.

МАРШРУТ         Чт.                       Нд.:

RDO-LWO           18:50 – 21:05     12:10 – 14:35

LWO-RDO           21:35 – 21:35     15:00 – 15:00

RDO-Радом, LWO-Львів, час рейсів позначений світло-рожевим кольором позначає місцевий час в Польщі

У зв’язку з запуском рейсів до Львова авіалінія ввела в продаж збільшену кількість квитків за акційною ціною 149 злотих за переліт однієї особи в один бік. Промоакцією скористаються пасажири, які поїдуть в подорож до Львова в червні. Квитки на рейси “SprintAira” можна придбати на сайті перевізника – www.sprintair.eu. Бронювання та купівлю можна здійснити також за номером телефону Бюро обслуговування клієнта +48 22 212 55 77.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *