ОСТАННІ НОВИНИ

Наркодилер зі «стажем» перевозив психотропні препарати у пачці з крекером

|

Міжрегіональний канал постачання наркотичних засобів та психотропних препаратів з Івано-Франківщини до Львова налагодив 48-річний львів’янин, раніше судимий за збут наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

наркотики в крекері

«До оперативників надійшла інформація, що чоловік, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, продовжує злочинну діяльність у сфері незаконного обігу наркотиків. Він налагодив міжрегіональний канал постачання наркотичних засобів та психотропів з Івано-Франківщини до Львова. Наркотики чоловік неодноразово замовляв у знайомої з Калуша для подальшого збуту у місця позбавлення волі», – повідомив начальник Першого територіального управління Департаменту протидіїнаркозлочинності Національної поліції України підполковник поліції Роман Мицак.

наркотики в крекері

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 48-літній львів’янин. У нього вилучено 64 дози препарату «субутекс» та 20 доз «амфетаміну», які були приховані у пакунку з печивом. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить п’ять тисяч гривень.

Нарковмісні препарати вилучено та скеровано на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Проводяться заходи по встановленню усіх осіб, причетних до вказаної протиправної діяльності.

наркотики в крекері1

Фото: ГУ НП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *