ОСТАННІ НОВИНИ

Намагаючись обікрасти контактну мережу, чоловік поплатився життям

|

На Кіровоградщині чоловік намагався розібрати контактну мережу і загинув від ураження струмом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укрзалізниці.

загиблий на контактній мережі

Так, 15 червня біля станції Приворіт Кіровоградської області при спробі крадіжки елементів контактної мережі загинув чоловік. Злодій заліз на опору контактної мережі, намагаючись розібрати  її шлейфи та конструкції і загинув від ураження струмом. Особа чоловіка встановлюється.

Наразі правоохоронці з’ясовують причини, що спонукали загиблого до небезпечних дій. Занепокоєння викликає той факт, що діяльність розкрадачів, які останнім часом відчутно активізувалися, стає реальною загрозою безпеці залізничного руху та для життя самих крадіїв.

Залізничники застерігають громадян від контакту з об’єктами, які несуть загрозу ураження струмом. Бережіть власне життя, не наражайте на небезпеку пасажирів та працівників залізниці, не нехтуйте правилами безпеки на залізничному транспорті, за порушення яких платити нерідко доводиться власним здоров’ям чи життям, горем близьких та рідних.

Фото: Укзалізниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *