ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пройде форум громадських організацій

|

Наступної п’ятниці у Львові відбудеться форум громадських організацій Львівщини «Розвиток і партнерство». Про це Львівському порталу повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

форум громадських організацій

Під час заходу учасники зможуть взяти участь в тематичних майстер-класах, долучитися до панельної дискусії, попрацювати в форматі «Світового кафе» та запропонувати свої напрацювання для подальшого розвитку громадянського суспільства Львівщини.

За словами організаторів, мета Форуму – напрацювати пропозиції представників громадянського суспільства до регіонального плану заходів реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 – 2020 роки.

Варто зазначити, що організовує Форум департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації спільно з ГО Центр громадянських ініціатив, ГО “Реформи разом”, ГО “Розвиток громади”  ГО “Українська молодь Христові!”, Міжнародним фондом “Відродження” та ГО “Центр “Жіночі перспективи”.

Для реєстрації у Форумі необхідно до 22 червня заповнити анкету за посиланням.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *