ОСТАННІ НОВИНИ

«Етновир» запрошує до Львова поринути у вир бурхливих ритмів фольклору

|

Львів 24 – 28 серпня вибухне барвами Міжнародного фестивалю фольклору «Етновир». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

етновир

Цього року  фестиваль «Етновир» вибухне яскравими барвами 24-28 серпня і стане головною подією святкування Дня Незалежності  України у Львові.

Протягом Фестивалю відбудуться  колоритні виступи колективів, вражаючі марш-паради учасників головними вулицями міста, презентація кухні народів світу. Основними локаціями фестивалю стануть центральні площі міста – площа Ринок та площа Музейна.

Цього року на «Етновирі» культуру своєї країни презентуватимуть фольклорні колективи із Сербії, Польщі, Румунії, Італії, Туреччини та інші. Вражатимуть своєю майстерністю й знані українські колективи.

А ще фестиваль «Етновир» – це не тільки танці і музика, а ще й феєрія вишуканих народних костюмів з усього світу. Цього року буде презентовано абсолютно новий формат фестивалю – «Етнофешн». У рамках «Етнофешн» відбудеться показ мод у етностилі від учасників фестивалю та відомих дизайнерів.

«Запрошуємо поринути у вир бурхливих ритмів фольклору з різних куточків світу!Увесь світ до Львова», – наголосили організатори.

Фото: організатори

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *