ОСТАННІ НОВИНИ

Де спить і на чому їздить новий прокурор Львівщини?

|

Новопризначений прокурор Львівської області Юрій Квятківський не має власного автопарку та не скуповує нерухомість. У цьому він переконував сьогодні, 16 червня, журналістів на прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

квят

За його словами, у Львові він буде жити у орендованій квартирі.

«Квартиру буду знімати – якщо буде цікаво, покажу умови. Я прожив більше року в Луганській області –я знімав житло і зарплата прокурора області дозволяє це», – зазначив він.

Також Юрій Квятківський розповів про свої автомобільні захоплення та помешкання.

«Маємо квартиру у Києві, які придбали в 2007 році. Квартиру, працюючи в міліції Київської області не отримував. Не розлучався з дружиною. Не став на чергу, хоча були такі можливості. Деякі колеги це робили, і я зневажав їх. Я не отримав ділянку під Києвом, не побудував будинок. Живемо у будинку, який  будували батьки 1995 року – 200 квадратів, 140 кілометрів від Києва – нам вистачає. Квартира – 2 кімнати, 88 квадратних метрів.

Стояло питання, що в мене є автопарк. Так сталося, що у 2007 році я своєму батькові купив автомобіль. Ну, поїхали з батьком на автобазар – я оформив на свій паспорт «Рено Кенгу» 2000 року. Ця машина коштує 40-50 тисяч гривень.  Також в мене був бортовий УАЗ. Я сідав за УАЗ, заливав відро бензину і на ньому приїжджав додому. Я продав УАЗ цього року і купив причеп.

Ще є «Кіа Соренто». Коли я працював  2012 році в банку, я взяв кредит у банку «Національний кредит» – сума кредиту залишилася близько 70  тисячі гривень.

Нагадаємо, що сьогодні Юрій Луценко представив у Львові нового прокурора області.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *