ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік хотів чинити суїцид, стрибнувши з моста

|

Львівські патрульні сьогодні зранку врятували чоловіка від самогубства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції міста.

2

Сьогодні зранку, 15 червня,  до патрульних надійшов виклик, що на вулиці Героїв УПА невідома особа кидається під колеса автомобілів.

Екіпаж за лічені хвилини був на місці однак, осіб, які б перешкоджали руху, на місці вже не було. Повертаючись на свій квадрат патрулювання, інспектори Ірина Гавірко та Назар Олег помітили на вулиці Кульпарківській на мості чоловіка, який стояв на огорожі. Патрульні миттєво зреагували, аби не сталося біди.

Коли вони підійшли до 31-річного чоловіка, той їм повідомив, що має намір стрибнути з моста через життєві обставини. Патрульні, маючи навики спілкування у стресових ситуаціях, розпитали чоловіка про його проблеми. Інспектори переконали чоловіка жити і відійти від огорожі.

Він повідомив інспекторам де живе і як зв‘язатися з рідними. Патрульні відвезли чоловіка додому та передали рідним. Врятований парубок дякував патрульним, що не проїхали повз і відмовили його від такого кроку у житті.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *