ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах чоловік штрикнув ножем свою коханку

|

На Львівщині раніше судимий чоловік під час побутового конфлікту наніс удар кухонним ножем у передпліччя своїй співмешканці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

різанина

За даними поліції, У Бродівське відділення 14 червня звернувся місцевий мешканець, котрий повідомив, що на одній з вулиць міста до нього за допомогою звернулась молода жінка з пораненою рукою. У медичному закладі 34-річній пораненій було надано допомогу, потреби у її госпіталізації не було.

Працівники поліції встановили, що тілесне ушкодження – різану рану лівого передпліччя, жінці завдав її 42-річний співмешканець, раніше судимий житель міста Броди. Перебуваючи у нетверезому стані, під час побутового конфлікту із своєю співмешканкою він наніс їй поранення кухонним ножем.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке  тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання –  штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *