ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий хоче відтермінувати свій звіт по ситуації в Грибовичах

|

Міський голова Львова не поспішає звітувати по ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі: мер запропонував керівникам фракцій перенести пленарне засідання Львівської міської ради на 30 червня. Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський, передає кореспондент Львівського порталу.

Садік

«Сьогодні міський голова Андрій Садовий, спілкуючись з керівниками фракцій, запропонував перенести пленарне засідання Львівської міської ради з 23 червня на 30! Мовляв в цей день його не буде у місті. Нагадаю, 21 квітня 2016 року депутати затвердили графік проведення пленарних засідань!», – написав він.

І наголосив, що мешканці чекають уже третій тиждень на звіт Андрія Садового по Грибовичах:

«Львів’яни чекають вже третій тиждень звіту Андрія Івановича щодо ситуації, яка сталась у Грибовичах. Переконаний, що “ще вчора” потрібно було приймати важливі рішення виходу із ситуації, яка склалась у місті. Пропонувати чіткий план дій, спілкуватись з громадами вже тепер не тільки Львова, але й інших районів області, де люди збурені вивозом сміття і не зрозумілою ситуацією з майбутнім сміттєпереробним заводом».

Фото: 40a.tv

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *