ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у ДТП зіткнулися дві київські автівки: є постраждалі

|

На Львівщині внаслідок аварії постраждало шестеро мешканців Києва. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

дтп

Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 червня, близько 11.30, на автодорозі «Київ – Чоп» в селі Нагірне Сколівського району.

За попередніми даними, 38-річний житель міста Київ, перебуваючи за кермом автомобіля «Шевроле Лачетті»,  рухаючись в напрямку Києва, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де скоїв зіткнення з автомобілем «Тойота Венза» під керуванням 43-річного жителя міста Київ, який їхав у напрямку міста Чоп.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Шевроле Лачетті» та його 5-річний син з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані в лікарню.

Під час дорожньо-транспортної пригоди також отримали тілесні ушкодження водій автомобіля «Тойота Венза»,  його 34-річна дружина та 10-річна донька і 5-річний син, які перебували в салоні іномарки.

Всі постраждалі внаслідок автопригоди жителі міста Київ.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, –
карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Всі обставини події встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *