ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині незабаром «нове дихання» отримають дві автодороги

|

Ще дві дороги на Львівщині  отримають новий асфальт: Пустомити – Оброшино та Пустомити – Поршна. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

ремонт

Як повідомляється, протягом минулого тижня  на автодорозі Пустомити – Оброшино   дорожні бригади провели роботи з розробки грунту, фрезування  зношеного існуючого дорожнього покриття, відновлення основи з додаванням щебенево-піщаної суміші, регенерацію існуючого дорожнього одягу методом холодного ресайклінгу, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону.

Станом на 13 червня на автодорозі Пустомити – Оброшино дорожниками влаштовано 11 300 м2 вирівнюючого та 11 300 м2 верхнього шару асфальтобетону. Ремонтні роботи розпочато 1 червня.

Автодорога Пустомити – Поршна протяжністю 4 км, ремонт якої розпочали 11 червня цього року, також отримає нове покриття.

Ремонт цих автомобільних доріг, що сполучають села з районним центром, значно покращить транспортне сполучення для місцевих мешканців та перевізників.

Роботи виконує підрядна організація  ТзОВ «Онур Конструкціон» Вартість виконання робіт 11,3 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *