ОСТАННІ НОВИНИ

Веслярі Львівщини взяли 11 медалей на чемпіонаті України

|

Цими днями у місті Дніпро завершився особистий чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. Збірна команда Львівської області на цих представницьких змаганнях національного рівня виборола 11 медалей різного ґатунку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

вес

За словами заступника начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксани Вацеби, найбільш вдалим цей чемпіонат виявився для львів’янина Віталія Вергелеса. Він тричі піднімався на п’єдестал пошани: здобув золоті нагороди у каное-двійці на дистанції 500 м, каное-четвірці на дистанції 1 000 м та “срібло” у каное-двійці на дистанції 1000 м.

Натомість Анастасія Горлова виборола перемогу в байдарці на дистанції 200 м та срібну медаль на дистанції 500 м., а Тарас Браташ – “срібло” у каное-четвірці на дистанції 1 000 м. У складі каное-четвірки здобули друге місце на дистанції 1000 м. та срібну нагороду у каное-двійці на дистанції 1 000 м Андрій Корець та Володимир Бородулько.

Поповнила двома нагородами скарбничку збірної команди області і Анжела Шемракович: у байдарці–двійці на дистанції 1000 м – “срібло” та у байдарці-четвірці на дистанції 500 м  – “бронза”.

Також третьою у байдарці-двійці на дистанції 500 м стала Софія Коваль, а Роман Мельник та Андрій Солдак в складі байдарки–четвірки теж здобули “бронзу”.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *