ОСТАННІ НОВИНИ

У потязі Львів-Рівне пасажирка народила донечку

|

Сьогодні, 14 червня, у регіональному потязі №804 сполученням Львів – Рівне народилася маленька українка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Львівської залізниці».

залізниця

Як розповідає провідниця Олена Здолбунів, за 10 хвилин до зупинки на станції Броди у вагітної жінки відійшли води. Швидку допомогу викликали на станцію Броди, однак, поки потяг прибув до станції, немовлятко уже народилося. З Бродівського вокзалу 38-річну породіллю із донечкою та старшим дворічним сином забрали у районну лікарню.

«Щойно жінка сказала мені, що у неї відійшли води, я повідомила машиністові про потребу викликати швидку на найближчу станцію, а сама взялася шукати у вагонах лікаря та надавати допомогу жінці. На щастя, у одному з вагонів їхав фельдшер, він нам дуже допоміг. Ми знайшли простирадла, організували простір для жінки, поклали її на стільці, дали доступ повітря. Я робила жіночці масаж спини, тримала за руку, допомагала правильно дихати. Пологи були стрімкі – уже за 10 хвилин мама тримала на руках немовля. Отож, у нас дівчинка!», — розповідає Олена Крижанівська.

Через непередбачувану ситуацію потяг відправився зі станції Броди на 14 хвилин пізніше, та прибув до кінцевої станції – Рівного – із запізненням близько 10 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *